Come and See – by Canon

Canon Romania a prezentat intr-un eveniment desfasurat vineri noua campanie Come and See, materializata prin platforma online https://comeandsee.canon-europe.com/ro-RO dedicata tuturor pasionatilor de fotografie si prin intermediul careia puteti descoperi povesti frumoase, detalii interesante despre aparatele digitale Canon sau despre cele mai importante tehnici de fotografiere.

Pentru moment ii puteti vedea pe gladiatorii Calcio Storico din Florenta, locul in care “fotbalul antic” prinde viata in fiecare an, de altfel un subiect pe care orice fotograf entuziast sau profesionist ar dori sa-l surprinda in imagini.

In plus, a fost creata o platforma de Facebook prin intermediul careia sunteti invitati sa descoperiti locuri fascinante sau oameni cu pasiuni speciale. Chiar puteti impartasi impresiile si experientele voastre personale acolo: https://www.facebook.com/canonromania/app_369285703230846.

Petronius Secareanu - Country Manager al Canon CEE Gmbh
Petronius Secareanu – Country Manager al Canon CEE Gmbh

In deschiderea evenimentului, Petronius Secareanu, Country Manager al Canon CEE Gmbh, a spus cateva cuvinte despre noua campanie :

Come and See aduce un concept interesant, prin intermediul căruia pasionaţii de fotografie şi profesioniştii descoperă, cu ajutorul tehnologiilor Canon, povesti inspirate din jurul lor. Este o invitaţie directă de a descoperi locuri unice şi oameni speciali, cu istorii de viaţa speciale. Oricine poate fi parte din această campanie, din momentul în care observă potenţialul extraordinar pe care îl are fotografia în a exprima vizual lumea fascinantă de lângă noi.“

Avem chiar si un videoclip de la evenimentul de lansare, cu o coregrafie cum rar mai vezi. Sper sa va placa, pentru ca audienta a fost chiar impresionata de efectul vizual al proiectiei de pe perete.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *