GOCLEVER Insignia 1010M – tableta de 10.1 inchi cu modem 3G

GOCLEVER anunta tableta Insignia 1010M cu modul 3G incorporat, util in special celor care au nevoie de conexiune la internet oriunde s-ar afla. Aceasta dispune de un ecran IPS de 10.1 inci care afiseaza o rezolutie de 1280 x 800 pixeli, un procesor quad-core MediaTek MT8382 tactat la 1.3GHz, asistat de un processor grafic Mali400MP, 1 GB memorie RAM, un modem 3G (cu suport HSPA+), modul Wi-Fi, Blueetoth si GPS.

Functioneaza pe bazele sistemului de operare Android 4.4 KitKat, cu o interfata personalizata. Are si doua camere, una pe spate de 5MPix si inca una frontala de 2MPix. Capacitatea de stocare interna este de 16GB dar poate fi extinsa si pe carduri microSD cu o capacitate de pana la 32GB. In plus, ofera suport OTG (On-The-Go) pentru conectarea solutiilor de stocare externa prin intermediul unui cablu adaptor USB-to-microUSB.

Din cate imi dau seama, este o tableta buna in special pentru cei care prefera sa se uite la filme pe un ecran mai mare, nu pe unul de smartphone sau unul de 7 inchi. Dar poate fi la fel de buna pentru orice activitate mobila pe Android.

GOCLEVER Insignia 1010M are un pret de 829 lei. Destul de ok as spune eu, tinand cont ca are acel modem 3G incorporat.

GOCLEVER Insignia 1010M

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *