The Hobbit – The Battle of the Five Armies (Cateva impresii)

Asta seara am vazut in avanpremiera poate cel mai asteptat film al sfarsitului de an, The Hobbit – The Battle of the Five Armies, la invitatia Toshiba Romania si in sala de cinema IMAX de la Afi Cotroceni. In 3D, normal. Sincer sa fiu, am fost mirat de cat de putin dureaza filmul, aproximativ 140 de minute, ma pregatisem psihic pentru cel putin trei ore.

Nu o sa-l povestesc, ca sa nu va stric bucuria vizionarii lui, mai ales pe a celor care vor neaparat sa vada cum se termina aventura lui Bilbo si a companionilor sai de brav neam piticesc. Normal, dupa cum o spune si titlul, se termina cu o batalie grandioasa, cu scene de lupta spectaculoase, intre armatele piticilor, a elfilor, oamenilor si, normal, a orcilor, chiar doua la numar. De fapt cam tot filmul este numai o batalie, cu scene detaliate de lupta, si la gramada, si intre personajele principale. Cam lipseste povestea, accentul este pus in principal pe actiune si efecte vizuale. Nu lipsesc scenele lacrimogene, in special cele in care isi pierd viata cateva dintre indragitele personaje.

Sincer sa fiu, nu stiu cand au trecut cele doua ore si jumatate ale filmului, mai ales ca in 3D multe dintre scene au fost chiar impresionante. In special cele cu Smaug, dragonul, care…

Dar, mai bine va duceti sa vedeti filmul The Hobbit – The Battle of the Five Armies. Zic eu ca merita.

Trailer-ul, mai jos.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *