Muzica de vineri: Emigrate

Emigrate sunt alegerea acestei saptamani la Muzica de vineri.

Fix inainte de Sarbatori, am decis sa merg pe ceva ce nu are absolut nicio legatura cu ele. De ce? Pai pur si simplu pentru ca am dat acum de acest proiect si mi-a placut foarte mult cum suna.

Ce e Emigrate? Pai e proiectul unui domn pe nume Richard Kruspe, care in viata de fiecare zi este chitarist intr-o trupa de care poate ca ati auzit pe ici-colo. Se cheama Rammstein.

Emigrate exista de ceva vreme, dar pentru ca domnul Kruspe are si alte treburi, proiectul are doar doua albume. Cel de-al doilea se cheama “Silent So Long” si e scos acum o luna. Pe el vei intalni cativa colaboratori la fel de necunoscuti ca si protagonistul – Lemmy, Marilyn Manson sau Jonathan Davis de la Korn).

Nu am apucat sa il ascult inca pe tot, dar ceea ce am auzit mi-a placut. Va propun primul single, care se cheama “Eat You Alive”, avandu-l invitat pe Frank Dellé, de la Seeed, care poate si sa sperie copiii, la cum se prezinta in clip.

Weekend placut si plin cu muzica buna!

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *