Zvonuri cu HTC One M9

Viitorul varf de gama HTC, One M9, va fi lansat cel mai probabil la MWC 2015 in Barcelona. Cu siguranta ca va fi una dintre cele mai interesante aparitii printre smartphone-uri la inceputul anului viitor.

Din cate afirma zvonacii, acesta va avea un ecran de 5 inchi cu o rezolutie 1080p, 3GB memorie RAM, un procesor octa-core pe 64 de biti Snapdragon 810 tactat la 2Ghz si o camera de 20.7 Megapixeli. Vad ca o sa renunte la acea tehnologie proprietara UltraPixel cu senzor de 4Mpix, ceea ce nu poate fi decat bine din punctul meu de vedere. Frontal va fi dotat cu o camera de 13Mpix.

Noul terminal va sosi cu Android 5.0 Lollipop peste care a fost pusa interfata Sense 7.0.

HTC One M9 va fi disponibil in culorile gri, argintiu si auriu. Se pare ca va fi un pic mai gros (144.3 x 69.4 x 9.56 mm) decat modelul M8 si va avea un acumulator de 2840mAh.

Via.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *