Aplicatii Android de 200 de dolari, gratuit de la Amazon

Aplicatii gratuite Android de 200 si ceva de dolari sunt disponibile gratuit inca pentru putina vreme in AppStore-ul pentru Android al celor de la Amazon.

Toata oferta poate fi vazuta aici si, dincolo de faptul ca trebuie ca telefonul tau sa permita instalarea de aplicatii din alte surse decat Play Store, esti liber sa sari pe ele. Oferta de Craciun zice compania ca dureaza pana azi (dar banuiesc ca o fi alt fus orar, deci mai sunt cateva ore bune).

Personal, am gasit cateva lucruri interesante, inclusiv Worms 3 sau tastatura Fleksy.

Si chiar de citesti textul asta dupa ce expira oferta, e bine de stiut ca oricum ai zilnic in magazinul de aplicatii Android al celor de la Amazon cate o aplicatie platita gratuit pe zi. Merita sa arunci cate o privire in fiecare zi, pentru ca de multe ori sunt lucruri interesante. Iti trebuie doar un cont Amazon, care se poate face gratuit si sa instalezi store-ul (aici ai instructiuni).

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *