Pamantul vazut de sus – Time Lapse

Inca un frumos videoclip time lapse cu Pamantul vazut de sus, de pe Statia Spatiala Internationala. Montajul video a fost realizat din fotografiile astronautului de origine germana Alexander Gerst, care a vizitat statia spatiala timp de sase luni, din luna mai si pana in noiembrie, in acest an.

Videoclipul cu o durata de aproximativ sase minute reprezinta un colaj din aproximativ 12500 de fotografii. Este realizat la rezolutie 4K.

In timp ce facea experimentele stiintifice, astronautul a montat camera in diverse locuri ale statiei spatiale si a folosit un intervalometru pentru a capta imaginile la intervale regulate de timp.

Mai jos aveti chiar un selfie realizat de Gerst in spatiu. Ce poate fi mai cool?

PX*9080428

In continuare puteti vizualiza videoclipul cu Pamantul, vazut din spatiu.


Via.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *