Smartphone-uri Kodak cu Android, in curand

Kodak, companie renumita in era camerelor foto pe film, actualmente in degringolada pe piata fotografica, vrea sa revina in atentia consumatorilor cu device-uri de noua generatie. Mai exact cu smartphone-uri pe Android si cu functii avansate foto, care vor fi lansate candva anul viitor. Ideea nu este rea deloc, vad potentialul unor astfel de gadget-uri.

De mentionat ca aceste smartphone-uri nu vor fi realizate chiar de catre Kodak, ci printr-un parteneriat cu Bullit Group. Primul astfel de gadget inteligent cu valente foto va fi prezentat oficial la evenimentul CES 2015 in Las Vegas. Inca nu s-au aflat detalii despre hardware sau functionalitati, despre procesor, ecran, senzor etc, insa ma astept ca focusul sa fie pe functiile foto-video, eventual si pe aplicatiile dedicate.

Poate, cine stie, va avea lentile de calitate, poate si cu un pic de zoom, poate si cu un vizor… Hai ca nu mai este mult pana la CES 2015, mai avem doar cateva zile de asteptat.

Cine stie, poate ca telefonul-camera Kodak va fi una dintre atractiile principale ale show-ului de eletronice.

Via.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *