Samsung AIO 7 Curved- Sistem all-in-one cu ecran curbat!

Sincer, ma cam asteptam sa apara si asa ceva, desi personal (inca) nu vad nicio utilitate reala a ecranului curbat. Poate doar daca ai pereti rotunzi acasa… ­čśÇ

Dar iata ca Samsung lanseaza si un computer all-in-one cu ecran… curbat. Acesta va fi prezentat oficial saptamana viitoare la CES 2015 in Las Vegas. In paranteza fiind spus, se pare ca Samsung lanseaza o multime de echipamente cu ecran curbat in 2015, de la televizoare si pana la monitoare.

Se numeste Samsung AIO 7 Curved si are un ecran de 27 inchi cu o rezolutie Full HD 1920×1080 pixeli (parca ar fi sunat altfel o rezolutie UltraHD, nu?). La partea de specificatii se lauda cu un procesor Intel Core i5, 8GB memorie RAM, stocare hibrida pe un SSD de 128GB, plus un hdd de 1TB, placa grafica Intel si sistem de operare Windows 8.1. Destul de slabut as spune eu, as fi vrut sa fie un adevarat sistem multimedia, cu o placa grafica mai puternica.

Are si Bluetooth, sistem audio integrat cu o putere de 10W, webcam si porturi HDMI in/out.

Da, recunosc ca arata destul de bine acest Samsung AIO 7 Curved. Insa as fi vrut o configuratie mai performanta daca tot arata atat de SF.

Samsung AIO 7 Curved

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *