Samsung anunta noi produse audio pentru CES 2015

Dupa cum ne asteptam vor fi prezentate in premiera si sisteme audio sau Hi-Fi la Consumer Electronics Show 2015, de la cei mai importanti producatori. Chiar sunt curios daca s-a renuntat total la andocarea fizica si daca se merge exclusiv pe tehnologii wireless pentru redarea muzicii de pe terminalele portabile.

Si Samsung va prezente cateva produse audio interesante la CES 2015, cum ar fi cele doua boxe, mini sisteme audio mai exact, WAM7500/6500 cu un design futuristic si care promit un sound de cea mai buna calitate, insotit atat de sunete joase cat si de inalte, difuzat la 360 de grade si care umple camera.

De mentionat ca produsele audio din seria WAM7500/6500 au fost dezvoltate cu ajutorul noului laborator audio Samsung din Valencia, California.

Ce sa mai, se vede influenta americana, sunt dispozitive care atrag in primul rand prin design-ul premium, astfel ca pot fi asezate fara retinere in orice amenajare interioara.  De mentionat ca modelul WAM6500 este portabil, fiind echipat cu baterie, astfel ca va puteti bucura de un sound de calitate oriunde veti fi.

Ramane de vazut ce preturi vor avea aceste mini sisteme audio marca Samsung si daca vor sosi vreodata si la noi in tara.

Samsung WAM6500 Samsung WAM7500

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *