Muzica de vineri: Black Star Riders

Black Star Riders sunt alegerea primei Muzici de vineri a anului 2015.

Incep prin a va ura sa aveti parte de un an exact asa cum vi-l doriti, dar si plin cu muzica de buna calitate!

Sa trecem insa la motivatia acestei alegeri. Black Star Riders are niste legaturi foarte stranse cu legendara trupa Thin Lizzy. De fapt, este vorba despre cel mai recent line-up Thin Lizzy, care a ales, cand a decis sa inregistreze niste muzica noua, sa o faca sub alt nume.

Trupa a decis pana la urma, chiar daca Thin Lizzy mai e activa din cand in cand, sa activeze mai mult sub noua titulatura.

Albumul “All Hell Breaks Loose”, din 2013, a fost o foarte placut surpriza pentru multa lume. Piesele suna exact cum te astepti, de parca Thin Lizzy a facut un disc nou. Vocea lui Ricky Warwick este atat de apropiata de cea a legendei Phil Lynott de aproape ca ai impresia ca ai de-a face cu ceva ce Phil a apucat sa inregistreze inainte de a parasi aceasta lume, in 1986.

Cert e ca mie albumul tare mi-a placut si m-am bucurat ca trupa continua cu un disc nou, care e planuit pentru lansare in februarie. De pe acesta a aparut deja o piesa noua, care se numeste “The Killer Instinct”, pe care o ascultam in cele ce urmeaza.

Pastreaza exact acelasi spirit si cu siguranta mi-a deschis apetitul pentru noul album.

A doua alegere e de pe primul disc. M-am oprit la “Bound for Glory”.

Weekend placut si plin cu muzica buna!

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *