Pixi 3 – Smartphone-uri compatibile cu trei sisteme de operare mobile, de la Alcatel (plus un ceas)

Alcatel va prezenta la CES 2015 in Las Vegas gama de smartphone-uri OneTouch Pixi 3, compatibila cu nu mai putin de trei sisteme de operare: Windows Phone, Android si Firefox OS.

Noua gama de smartphone-uri va cuprinde modele cu ecran de 3.5 inchi si conexiune de date 3G, precum si modele cu ecrane de 4 inchi, 4.5 inchi si 5 inchi, plus conexiune 4G. Bineinteles, vor fi telefoane cu preturi medii spre mici. De asemenea, cred ca vor fi cate trei versiuni pentru fiecare ecran. Nicidecum vreunul cu toate sistemele de operare preinstalate.

Mai multe detalii despre aceste telefoane Pixi 3 vom afla saptamana viitoare din Las Vegas.

In plus, la acelasi eveniment Alcatel va prezenta si ceasul inteligent OneTouch Watch compatibil cu toate cele trei platforme amintite inainte. Nici despre el nu avem mai multe detalii, ci doar pozele de produs de mai jos. In orice caz, arata chiar bine, este rotund, metalic, atragator.

Revenim cu detalii.

Alcatele OneTouch Watch

 

Alcatel OneTouch Pixi 3

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *