Acer Revo One RL85 – Mini sistem PC prezentat oficial la CES 2015

Incep sa apara tot mai multe stiri cu electronice si echipamente IT care vor fi prezentate oficial la CES 2015 in Las Vegas. De exemplu, taiwanezii de la Acer prezinta mini-sistemul PC Acer Revo One RL85, perfect pentru rolul de HTPC (Home Theater PC) si nu numai. Culmea, desi il prezinta peste ocean, va fi lansat initial in Europa, nicidecum in America.

Configuratia se bazeaza pe un procesor Intel Core i5, poate avea o capacitate de stocare de pana la 6TB (are trei sloturi pentru hdd), poate reda imagine pe doua display-uri cu rezolutie 4K si are sistem audio 7.1. Are si slot pentru carduri SD, port miniDisplay, port HDMI, doua porturi USB 3.0, alte doua USB 2.0, port Ethernet dar si conexiune Wi-Fi rapida de tip AC.

Exista si aplicatie Acer Smart Control care permite controlul functiilor multimedia ale acestui mini-sistem sau streaming video de pe smartphone-uri sau tablete cu Android si iOS.

Acer Revo One RL85 va fi lansat in Europa din aceasta luna cu preturi de pornire de 269€. Sunt curios daca va ajunge si in Romania. De ce sa nu o spun, imi cam place cum arata.

Acer Revo One RL85

Acer Revo One RL85

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *