ACER upgradeaza portabilele la CES 2015

Acer face upgrade sistemelor portabile la noua generatie de procesoare Intel Broadwell, tehnologie care promite in primul rand o autonomie superioara, de pana in 10 ore.

La CES 2015 vor fi prezentate noile laptopuri, ultrabook-uri si portabile hibrid de acest gen, cum ar fi Acer Nitro V 17, Acer Aspire S7 si Acer Aspire R13.

Noua versiune a lui Acer Nitro V 17 include chiar o camera 3D cu Intel RealSense care permite controlul jocurilor prin intermediul gesturilor. De asemenea, aceeasi camera poate scana obiecte in format 3D pentru a fi incluse in jocuri sau in aplicatii dedicate de printing tridimensional.

La partea de specificatii, acesta dispune de un ecran IPS de 17.3 inchi si rezolutie full HD, un procesor quad-core Intel Core i7 la 2.5GHz, placa grafica GeForce GTX 860M graphics, stocare hibrida pe SSD-uri (128GB sau 256GB) plus un hard disk de  1TB, 8GB sau 16GB memorie RAM.

Si el va fi disponibil din aceasta luna, dar inca nu stim pretul de comercializare.

Acer Aspire R13

Hibridul Aspire R 13 va functiona si el pe noua generatie de procesoare Intel Broadwell. Dupa cum se vede, este un sistem care poate fi utilizat in mai multe moduri: cel de laptop normal, cel de tableta, de prezentare sau, de ce nu, in pozitie tip cort. Are un ecran de 13.3 inchi, cu rezolutie full HD sau WQHD, suport pentru stylus si pentru stocare de pana la 1TB, pe SSD. Promite o autonomie de functionare de pana in 10 ore.

Acer Aspire S7

Aspire S7 ramane acelasi ultrabook sexy, usor si subtire, excelent in rol de companion permanent. Aspire S7 are o grosime de 13mm, cantareste 1.31Kg, are un ecran tactil IPS cu rezolutie 1920×1080 pixeli sau 2560×1440 pixeli, pana la 8GB memorie RAM, stocare pe SSD-uri de 128GB sau 256GB, Wi-Fi AC.

Si el va fi disponibil din aceasta luna.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *