Alcatel OneTouch Watch – Ceas inteligent compatibil cu Android si iOS (anuntat la CES 2015)

Alcatel anunta in cadrul CES 2015 din Las Vegas ceasul inteligent Alcatel OneTouch Watch. Acesta dispune de un ecran IPS rotund cu o diagonala de 1.2 inchi si rezolutie 240×204 pixeli, inconjurat de o carcasa din aluminiu. Din cate vad in imagini, arata chiar bine accesoriul Alcatel.

Este echipat cu accelerometru, senzor de puls, GPS, busola electronica, altimetru, NFC, Bluetooth 4.0. Dispune de un acumulator de 210 mAh, ce ofera o autonomie de cel putin doua zile (zic ei) si este certificat IP67, asta insemnand ca este rezistent la scufundarile in apa pana la o adancime de 1 metru, timp de 30 de minute.

Trebuie sa va spun ca nu este un smartwatch bazat pe Android Wear, ci pe un software proprietar, care se conecteaza la dispozitivele inteligente prin intermediul unei aplicatii dedicate compatibile atat cu Android cat si cu iOS. Compatibilitatea cu dispozitivele Apple este o miscare foate buna as spune eu.

Alcatel OneTouch Watch

Imi place la nebunie si sistemul de incarcare al incarcatorului, cu un conector USB ascuns in cureaua ceasului.

Din cate am aflat, pentru inceput va sosi cu aplicatii pentru convorbiri telefonice, mesagerie si e-mail. De asemenea, va dispune si de aplicatii dedicate pentru monitorizarea activitatilor fizice, altfel nu ar fi avut toti senzorii aia.

Avem si o prezentare a ceasului realizata la fata locului (de catre cei de la pocketnow).

Alcatel OneTouch Watch va fi disponibil in trei culori: negru vulcanic, rosu inchis si alb. Pretul este unul chiar interesat: in Europa va putea fi achizitionat pentru 130 de Euro.

Alcatele OneTouch Watch

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *