MEGABOOM BUM- de la Logitech (pardon, Ultimate Ears)

Sunt unul dintre cei care apreciaza gadget-urile audio portabile marca Logitech, in primul rand pentru ca au fost modele care mi-au dovedit ca sunt capabile sa redea un sunet de calitate. Mici si date naibii, au cateva modele excelente pentru utilizarea in conditii de portabilitate, atunci cand esti departe de sistemul hi-fi de acasa. Recunosc ca am si eu un astfel de gadget audio, cu ajutorul caruia imi creez de fiecare data buna dispozitie in vacante sau in plimbarile de weekend. Nu lipseste din geanta de voiaj, asta v-o garantez.

Parca in 2013 au prezentat marca Ultimate Ears, dedicata exclusiv acestui gen de gadget-uri portabile audio. Si au lansat cateva modele interesante pana acum, cum ar fi UE Boom sau UE Mini Boom.

Iata ca la CES 2015 in Las Vegas anunta alta boxa portabila, poate chiar mai misto si mai performanta. Se numeste UE MEGABOOM, este tot wireless si, conform denumirii ei, este mult mai galagioasa decat modelele anterioare.

Normal, noua boxa portabila UE MEGABOOM este in stare sa redea sunetul la 360 de grade, totul la o calitate superioara si cu multi basi. Se vrea a fi un accesoriu excelent pentru petreceri in aer liber, in orice conditii, fiind certificata IPX7 si protejata impotriva murdariei si a apei. De remarcat ca aceasta certificare garanteaza ca poate fi scufundata in apa pana la o adancime de 1 metru, timp de 30 de minute.

Cantareste aproximativ 900 de grame, are un acumulator ce promite o autonomie de pana la 20 de ore si poate comunica cu player-ul audio prin bluetooth de la o distanta de pana in 30 de metri. Normal, pentru un sound mai puternic poate fi imperecheata cu inca o boxa de acelasi gen sau chiar cu un model UE BOOM. Are aplicatii dedicate pentru Android si iOS si permite update-ul de firmware prin conectare la PC.

UE MEGABOOM va fi disponibila in Europa din aceasta luna, la un pret recomandat de 299 Euro. Nu este deloc ieftina, pesemne ca si calitatile ei sunt pe masura pretului. Ramane sa stabilim pe viu lucrul asta…

Mai multe informatii pot fi gasite pe www.ultimateears.com.

UE Megaboom UE Megaboom

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *