Monitoare cu ecran curbat de la HP, prezentate la CES 2015

Oarecum o surpriza aceasta stire cu monitoare cu ecran curbat de la HP, nu ma asteptam ca si ei sa lanseze astfel de echipamente la CES 2015 in Las Vegas.

In primul rand ar fi cele doua modele, Pavilion 27c si EliteDisplay S270c, ambele cu ecran de 27 de inchi, rezolutie full HD (1920×1080 pixeli), aspect 16:9 si acoperire 95% din gama de culori sRGB. Sincer, parca as fi preferat o rezolutie mai performanta, nu doar full HD.

De asemenea, ambele au integrat un sistem audio stereo 2x4W cu DTS. Ecranul celor doua are un contrast de 3000:1 si unghiuri largi de vizualizare, de 178 de grade pe ambele directii. De asemenea, au suport MHL, care permite afisarea imaginilor de pe smartphone-uri sau tablete cu Android.

Se pare ca ambele monitoare cu ecran curbat, HP Pavilion 27c si EliteDisplay S270c, sunt deja disponibile pe piata la un pret de aproximativ 400 de dolari.

Monitor cu ecran curbat HP

Mai interesat este insa modelul Envy 34c cu un ecran curbat de 34 de inchi si rezolutie 3440×1440 pixeli care va fi disponibil din luna aprilie, la un pret de 1000 de dolari. Are un ecran in format 21:9, doua porturi HDMI, unul DisplayPort si suport MHL.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *