Nokia 215: Mobil foarte ieftin

Nokia 215 este destinat acelora care vor un telefon care sa fie in primul rand… telefon. Nu vine cu functii de smartphone in care acestia sa isi prinda urechile, ci pur si simplu e un mobil ieftin pentru cei care duc lipsa acestui gen de aparat.

Pretul de 29 de dolari inainte de taxe la care a fost anuntat face din 215 o alternativa excelenta pentru cei care vor mai ales sa vorbeasca.

Vorbim despre un dispozitiv care promite 29 de zile de durata de viata a bateriei in standby, varianta dual SIM, lanterna si radio FM.

Displayul de 2,4 inchi este la o rezolutie de 240 x 320 de pixeli, iar camera e de 0.3 megapixeli. Nu se lipseste insa de tot ce inseamna internet mobil –  are totusi o conexiune 2G, browser Opera Mini, dar si aplicatii preinstalate pentru Facebook, Twitter sau Messenger. Nu lipseste nici aplicatia Bing Search (pentru ca trebuie sa isi foloseasca si Microsoft motorul de cautare la ceva).

Nokia 215 va fi disponibil in Europa, Orientul Mijlociu, Africa si Asia din acest trimestru. Sunt convins ca va avea destul succes.

Alte detalii aici.

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *