ThinkVision X24 – Monitor elegant de la Lenovo (prezentat la CES 2015)

Lenovo prezinta la CES 2015 in Las Vegas noul monitor ThinkVision X24, cu o grosime de doar 7.5 mm si un look premium, care poate fi integrat chiar si in birourile pretentioase. De altfel, este targetat in principal catre mediile de afaceri si business.

Noul monitor ThinkVision X24 are un panou IPS cu o diagonala de 24 de inchi, care ofera o paleta coloristica frumoasa si unghiuri largi de vizualizare. Are rezolutie Full HD (1920×1080 pixeli) iar suportul ecranului este ajustabil prin inclinare, pentru a fi pozitionat in functie de preferintele utilizatorului.

Dupa cum se poate vedea din imagini, acesta are un design simplu, elegant, minimalist. Dispune de numai doua porturi de conectare: unul HDMI si unul DisplayPort, strictul necesar as spune eu. In paranteza fiind spus, nici nu prea aveau cum sa-l faca atat de subtire daca puneau mai multe porturi de conectare. Parca as fi vrut totusi sa-l vad dotat si cu un hub USB 3.0, este un “must have” in 2015 pentru monitoarele din gama premium.

Lenovo ThinkVision X24 va fi disponibil abia in primavara, la un pret de aproximativ 250 de dolari. Revenim cu mai multe detalii cand ne vor parveni.

Lenovo ThinkVision X24 Lenovo ThinkVision X24 Lenovo ThinkVision X24

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *