Canon Powershot SX710 – Compacta performanta cu zoom optic 30x (CES 2015)

Si Canon a prezentat la CES 2015 o multime de camere foto compacte, din gamele Powershot si Ixus, insa cel mai tare mi-a atras atentia modelul Powershot SX710, care pare a fi potrivita pentru utilizarea in timpul liber si nu numai. Am testat destule modele mai vechi, asa ca stiu ca este o serie de camere foto compacte cu ajutorul carora pot fi obtinute rezultate de calitate.

Aceasta dispune de un senzor CMOS cu iluminare din spate cu o rezolutie de 20Mpix, lentile cu zoom optic 30x (25–750 mm) si o deschidere a diafragmei f/3.2-6.9, procesor DIGIC6, plaja ISO 100-3200, rafala la 6fps, focalizare de la o distanta minima de 1cm, timp de expunere minim de 1/3200s, ecran lcd de 3 inchi si capacitate de filmare full HD/60fps cu sunet stereo.

Are si conxiune Wi-Fi pentru partajarea imaginilor foto-video cu smartphone-uri si tablete. Are si NFC pentru realizarea unei conexiuni rapide cu dispozitive cu aceasta tehnologie, fie ca sunt smartphone-uri, tablete sau, de ce nu, imprimante.

Canon Powershot SX710 are un pret de aproximativ 400 de Euro. Sunt curios cand va fi disponibila si in Romania.

Canon Powershot SX710

Canon Powershot SX710

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *