Toshiba Portege Z20t – Hibrid 2-in-1 cu autonomie pentru doua zile de activitate

Noile procesoare Intel Core M promit o autonomie superioara si o forma mult mai compacta a echipamentelor portabile care le incorporeaza. Vor aparea o multime de portabile, laptopuri sau hibrid, in prima parte a acestui an care se bazeaza pe aceasta tehnologie, de la majoritatea integratorilor importanti. Deja am vazut cateva modele chiar interesante, majoritatea prezentate in premiera la CES 2015 in Las Vegas.

Cum este si cazul noului Portege Z20t, un hibrid 2-in-1 cu o tastatura detasabila, care se poate transforma imediat intr-o tableta cu Windows 8. Ambele, si tableta si corpul cu tastatura, au baterie integrata, astfel ca autonomia sistemului este de pana la 17.5 ore, adica poate rezista fara probleme pentru doua zile de activitate. Numai tableta promite pana la 9 ore de utilizare.

Noul sistem portabil hibrid Portege Z20t are un ecran IPS si tactil cu o diagonala de 12.5 inchi si rezolutie full HD (1920×1080 pixeli), procesoare Intel Core M, pana la 8GB memorie RAM si stocare pe SSD-uri cu o capacitate de 128/256/512GB.

Nu-i lipseste conexiune Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 4.0, port micro HDMI, port micro USB sau un slot microSD. Pe corpul cu tastatura veti mai avea la dispozitie inca un port HDMI, altul Ethernet Gigabit si doua porturi USB 3.0. De asemenea, optional vine si cu un stylus Wacom, pentru un control mai precis in aplicatiile de Windows.

Se pare ca va fi pe piata din aceasta luna, cu preturi de pornire de la 1400 de dolari.

Toshiba Portege Z20t Toshiba Portege Z20t Toshiba Portege Z20t

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *