Encore 2 Write – Doua noi tablete cu Windows de la Toshiba (CES 2015)

Toshiba anunta doua noi tablete cu sistem de operare Windows 8.1 Update with Bing: Encore 2 Write WT10PE cu ecran de 10.1 inchi si Encore 2 Write WT8PE-B de 8 inchi. Ambele modele au stilusul TruPen inclus, plus un abonament pe 1 an la Microsoft Office 365 Personal. Vor fi disponibile in Europa la inceputul acestui an.

De asemenea, ambele tablete au un procesor Intel Atom Z3735F, 2GB memorie RAM, stocare interna de 32GB expandabila prin carduri microSDXC cu o capacitate de pana la 128GB, Wi-Fi N, Bluetooth 4.0, o camera de 8MPix pe spate si inca una de 2Mpix frontala, sistem audio stereo 2×0.5W. Toshiba promite ca sunt in starea sa ofere o autonomie de pana in opt ore si jumatate.

Normal, au la dispozitie aplicatia TruCapture care face OCR-izare documentelor pozate cu ajutorul camerei foto, pentru arhivare sau trimitere prin corespondenta electronica.

Encore 2 Write WT10PE are un ecran de 10.1 inchi cu rezolutie 1280×800 pixeli, un port microHDMI pentru conectarea la ecrane mai mari, o grosime de 9mm si o greutate de 557 de grame.

Modelul mai mic, Encore 2 Write WT8PE-B, vine cu un ecran de 8 inchi cu aceeasi rezolutie, 1280×800 pixeli, dar ii lipseste acel port microHDMI. Are o grosime de 9.6mm si o greutate de 389 de grame.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *