Razer Forge TV – Gaming performant pe Android TV (CES 2015)

Un alt gadget lansat la CES 2015 si care nu trebuie nicidecum trecut cu vederea este Razer Forge TV, un mini-sistem cu Android TV si cu facilitati suplimentare pentru gaming. In plus, are si un pret chiar interesant, de numai 99USD. Poate fi un adevarat centru multimedia pentru living room, prin intermediul caruia pot fi accesate atat aplicatii de informare si socializare, filme sau muzica, cat si gaming cu o grafica complexa.

La partea de specificatii sta in felul urmator: procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 805 tactat la 2.5GHz si asistat de un GPU Adreno 420, 2GB memorie RAM, 16GB capacitate de stocare interna, Wi-Fi AC 2×2 si Bluetooth 4.1. De asemenea, are si port Ethernet Gigabit, un altul USB 3.0 dar si port HDMI 1.4 pentru conectarea la un televizor.

Dupa cum am spus, pe langa accesarea aplicatiilor si functiilor multimedia Android pe televizor, acesta ofera utilizatorilor si posibilitatea de a se distra in jocuri, avand la dispozitie chiar si un controller. Chiar puteti lega simultan la el patru controllere, pentru o experienta completa multi-player. Unul dintre ele ar fi modelul Serval, care este compatibil si cu smartphone-uri.

Razer Cortex Stream

De asemenea, prin tehnologie Stream Cortex puteti jucat titluri de PC, la rezolutie full HD si cu frame rate-uri de pana la 120fps, tot cu ajutorul controllerelor Razer si, bineinteles, daca sunt conectate in aceeasi retea. Insa va trebui sa platiti suplimentar pentru aceasta solutie, aproximativ 40 de dolari.

Razer Turret

Razer pune la dispozitia clientilor si tastatura Turret, cu suport pentru mouse, pentru un control cat mai facil al mini-sistemului Forge TV cu Android TV, in orice aplicatie sau in gaming.

Avem si un videoclip oficial de prezentare. Merita urmarit!

Alte cateva imagini cu Razer Forge TV, mai jos.

Razer Forge TV Razer Forge TV Razer Forge TV

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *