Samsung Galaxy A7 – Subtire, carcasa unibody, din clasa medie

Samsung anunta smartphone-ul Samsung Galaxy A7, un terminal subtire din clasa de mijloc, cu un corp unibody din metal. Noul smartphone Samsung are o grosime de numai 6.3mm si o greutate de 133 de grame. Am aflat ca Samsung vrea sa renunte la modelul Alpha, poate din cauza ca nu are succes in vanzari. Acesta va fi inlocuit pesemne cu modele cu un design asemanator dar cu preturi mai prietenoase.

Acesta are un ecran de 5.5 inchi cu rezolutie 1920×1080 pixeli (~401 ppi), un procesor octa-core Exynos pe 64 de biti compus din doua procesoare quad-core, unul tactat la 1.8Ghz iar celalalt la 1.3Ghz, 2GB memorie RAM, stocare interna de 16GB, expandabila prin carduri microSD cu o capacitate de pana la 64GB si un acumulator de 2600mAh care nu poate fi schimbat.

Samsung Galaxy A7 dispune de o camera principala cu un senzor de 13 Megapixeli (autofocus, led flash) si de inca una de 5 Megapixeli dispusa frontal. Este capabil sa capteze filme la rezolutie full HD cu 30fps.

Vine cu sistem de operare Android 4.4 KitKat.

De asemenea, va exista o versiune dual-sim cu procesor Qualcomm Snapdragon 615, tot cu opt nuclee – patru tactate la 1.5GHz si inca patru tactate la 1.0GHz.

Se pare ca va fi pe piata din luna februarie a acestui an.

Samsung Galaxy A7

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *