Concurs aniversar ASUS, dupa 500 de milioane de placi de baza produse

Putina istorie tech: compania taiwaneza ASUS s-a infiintat in anul 1989, am putea spune ca este chiar o firma tanara. Insa de atunci si pana acum a produs nu mai putin de 500 de milioane de placi de baza. La ora actuala este unul dintre cei mai importanti producatori de sisteme PC la nivel mondial.

Si, pe langa placi de baza, cred ca va cam este cunoscut deja portofoliul ASUS care cuprinde si placi grafice si audio, sisteme desktop si laptopuri, monitoare, portabile hibrid, tablete, smartphone-uri, dac-uri audio, plus tot felul de accesorii.

500.000.000 este o cifra care nu poate fi trecuta cu vederea chiar atat de usor. Asa ca, s-au gandit sa o celebreze printr-o competitie la nivel mondial prin intermediul careia participantii pot castiga premii interesante, unul dintre ele fiind pc-ul Z97.

Concursul cu pricina se desfasoara pana in data de 12 februarie 2015, pe website-ul: www.asus.com/Microsite/mb/ASUSMB1st. Regulile nu sunt deloc complicate: trebuie sa faceti share mesajului ASUS pe Facebook si sa raspundeti unor intrebari privitoare la istoria acestei companii.

Dupa cum am mai spus, premiul cel mare este un PC Z97 bazat pe placa Sabertooth Mark S in editie limitata, montata intr-o carcasa personalizata ASUS TUF. Printre premiile saptamanale vor fi routere RT-AC87U dual-band, proiectoare S1 Mobile LED dar si sistemul ultra-compact VivoPC VM40B.

Bafta!

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *