Android 5.0 Lollipop pe Samsung Galaxy S5

Se pare ca utilizatorii de Samsung Galaxy S5 din Marea Britanie au inceput sa primeasca update-ul la sistemul de operare Android 5.0 Lollipop. Asa ca, ar trebui ca in lunile urmatoare acesta sa fie extins si catre celelalte tari europene, inclusiv a noastra. De asemenea, in urmatoarele luni este asteptat si update-ul la Android 5.0.1 care rezolva cateva bug-uri.

Ca si la versiunea anterioara, si pe acest update Samsung a inclus propria interfata TouchWiz.  Printre noile functionalitati, utilizatorii vor gasi un sistem de notificari imbunatatit in lockscreen, compatibilitate MirrorLink dar si noi drivere mai eficiente pentru senzorul de amprenta.

Android 5.0 Lollipop are o interfata restilizata, numita Material Design, pe care Samsung a preluat-o in una din temele interfetei TouchWiz.

Daca primiti acest update, dati-ne de stire. Spuneti-ne cum functioneaza.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *