Xiaomi Mi Note – Nou smartphone la un pret bun

Xiaomi este un brand chinezesc care castiga in popularitate chiar si la noi in Europa. Tocmai ce anunta un smartphone interesant, Xiaomi Mi Note, cu o fisa tehnica performanta la un pret bun.

Acesta dispune de un ecran de 5.7 inchi cu rezolutie full HD, un procesor Qualcomm Snapdragon 801 tactat la 2.5GHz, asistat de un GPU Adreno 330,  3GB memorie RAM, o camera principa cu un senzor Sony de 13MPix cu sistem de stabilizare optic si flash, conectivitate LTE, suport dual-sim si un acumulator cu o capacitate de 3000 mAh.Frontal dispune de o camera de 4Mpix. Adica o configuratie cu care puteti manevra fara probleme orice aplicatie de Android.

Are un pret in jurul a 370 de dolari, pentru versiunea cu o capacitate de stocare interna de 16GB. Vor fi pe piata si versiuni cu o capacitate de stocare interna de 64GB care vor costa aproximativ 450 de dolari. Telefonul va fi pe piata de la sfarsitul acestei luni.

Ecranul este protejat cu sticla Corning Gorilla Glass 3, curbata pe margini, iar terminalul are o grosime de numai 6.95mm. De asemenea, pe spate este prezenta aceeasi sticla Corning Gorilla Glass 3.

Chiar sunt curios cand va fi disponibil Xiaomi Mi Note in Europa.

Avem si doua videoclipuri oficiale de prezentare.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *