Play Store depaseste App Store la numarul de aplicatii

Google Play Store a trecut pentru intaia oara pe primul loc in ceea ce priveste numarul de aplicatii, daca e sa ne luam dupa cele spuse in raportul AppFigures.

Conform acestuia, a cazut si ultima reduta a dominatiei Apple in fata Android: Google Play Store are acum 1,43 de milioane de aplicatii, fata de cele 1,21 de milioane din App Store.

Unii ar zice ca asta nu e un criteriu, dar e fara discutie o cifra de luat in seama.

Si la capitolul developeri adaugati in 2014, Play Store sta mai bine – 388000, fata de 282000, cati a adaugat Store-ul Apple.

Aceste cifre vin doar sa confirme dominatia autoritara a Android pe piata dispozitivelor mobile, dominatie care ma indoiesc ca se opreste curand.

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *