Hannspree Micro PC – De pus la televizor

Dupa cum spuneam, ma cam astept sa apara tot felul de micro-pc-uri pe hdmi gen Intel Compute Stick, care iti pot transforma televizorul in unul inteligent cu sistem de operare Windows sau chiar Linux. Va prezint acum modelul Hannspree Micro PC, asemanator in functionalitati cu cel de la Intel. Fiind o marca destul de prezenta pe piata romaneasca, ma gandesc ca o sa-l vedem comercializat si la noi.

Hannspree Micro PC are un procesor quad-core Intel Atom Z3735F, 2GB memorie RAM, stocare interna de 32GB, Wi-Fi 802.11b/g/n, Bluetooth 4.0, un conector HDMI, un port USB dar si cititor de carduri microSD, bun pentru extinderea capacitatii de stocare. Are cam tot ceea ce trebuie pentru ati desfasura activitatile uzuale, de informare, navigare pe internet, socializare sau chiar divertisment multimedia, direct din confortul canapelei.

Este totusi mai scump decat modelul Intel. Hannspree Micro PC costa aproximativ 183 de Euro. Normal, la acest pret veti primi si licenta de Windows 8.1.

Via.

Hannspree Micro PC

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *