Galaxy A5 si Galaxy A3 – Disponibile pe piata romaneasca

Samsung Romania a lansat in cadrul unui eveniment special desfasurat aseara noile smartphone-uri Galaxy A5 si Galaxy A3, destinate in primul rand tinerilor. De la Alex am aflat ca vor fi comercializate pentru preturile de 1500 Lei, respectiv 1300 Lei.

Acestea atrag in primul rand prin design-ul deosebit, cu o carcasa metalica subtire, de numai 6.7mm si 6.9mm grosime. Sunt disponibile in mai multe culori: Pearl White, Midnight Black, Platinum Silver si Champagne Gold.

Samsung Galaxy A3 are un ecran Super Amoled de 4.5 inchi cu rezolutie qHD, un procesor quad-core tactat la 1.2Ghz, 1.5GB memorie RAM, capacitate de stocare interna de 16GB, expandabila prin carduri microSD de pana la 64GB, un acumulator de 1900mAh, o camera principala de 8Mpix capabila sa filmeze full HD/30fps si inca una frontala 5Mpix.

Samsung Galaxy A5 are un ecran Super Amoled de 5 inchi cu rezolutie HD, un procesor quad-core tactat la 1.2Ghz, 2GB memorie RAM, capacitate de stocare interna de 16GB, expandabila prin carduri microSD de pana la 64GB, un acumulator de 2300mAh, o camera principala de 13Mpix capabila sa filmeze full HD/30fps si inca una frontala 5Mpix.

Ambele telefoane au suport 4G, Wi-Fi N, Bluetooth 4.0 si vin cu sistem de operare Android 4.4 KitKat. Sunt dotate cu functii inteligente pentru realizarea de fotografii selfie, cum ar fi Beauty Face Features, Rear-cam Selfie, Palm Selfie, Wide Selfie si Animated GIF.

Samsung Galaxy A5 Samsung Galaxy A3

Specificatiile complete ale celor doua telefoane sunt disponibile mai jos.

Specificatii Samsung Galaxy A3 Specificatii Samsung Galaxy A5

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *