Logitech bemo – mini-camera video pentru mini-momente

Logitech anunta mini-camera Logitech bemo, un gadget facut sa capteze mini-momente memorabile din viata de zi cu zi. Este in stare sa inregistreze videoclipuri la rezolutie 720p cu o durata de pana la maxim un minut. Are un slot microSD si vine la pachet cu un card de 4GB, pe care pot fi stocate pana la trei ore de filmare.

Exista si o aplicatie bemo pentru iPhone care permite editarea filmuletelor, adaugarea unor filtre dar si partajarea lor pe retelele de socializare. Chiar pot fi realizate colaje din mai multe videoclipuri cu ajutorul ei.

Aceeasi aplicatie te lasa sa controlezi camera de la distanta, sa pornesti un mod de inregistrare time-lapse sau sa setezi capturarea imaginilor cu o anumite frecventa.

Logitech bemo este rezistenta la apa si la socuri si vine in trei culori: rosu, negru si albastru.

Sunt curios ce pret va avea aceasta mini-camera.

Avem si un videoclip de prezentare.

Mai multe detalii pot fi aflate din pagina oficiala.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *