Vodafone Firsts: Un roman a zburat pe aripile unui avion

Sveatoslav Vizitiu, un iubitor al sporturilor extreme din Cluj, si-a indeplinit visul de a zbura pe aripile unui avion prin intermediul programului Vodafone Firsts. El a avut prima experienta de “wing-walking” orasul Seattle din Statele Unite ale Americii.

Sveatoslav Vizitiu are 29 de ani si este castigatorul Romaniei la concursul international “Pitch your First” organizat de catre compania Vodafone in nu mai putin de 10 tari. El a zburat la o inaltime de peste 4500 de metri, cu o viteza de peste 270 km/h, direct pe aripile unui avion Boeing Stearman din 1943.

Mai multe detalii, imagini din timpul zborului si declaratiile lui dupa aceasta experienta inedita pot fi urmarite pe www.firsts.com.

Videoclipul cu zborul clujeanului pe aripile avionului poate fi vazut mai jos.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *