Asa arata noua mirrorless Canon EOS M3 (si specificatiile complete)

Va spuneam zilele trecute ca japonezii de la Canon vor lansa cat de curand noi camere foto – mirrorless-ul Canon EOS M3, DSLR-ul cu un senzor de 50Mpix Canon EOS 5Ds dar si compacta cu senzor APS-C Canon G3x.

Iata ca pe net au aparut deja primele imagini cu modelul mirrorless Canon EOS M3, care prezinta schimbari majore in constructie fata de modelele anterioare. Schimbari in bine as spune eu, care ne arata faptul ca firma japoneza nu se mai joaca, noua camera mirrorless este facuta sa atraga atentia si fotografilor pasionati. Se pare ca au inceput sa trateze mai cu atentie aceasta nisa de piata, a camerelor foto cu obiective interschimbabile dar fara oglinda.

Dupa cum se observa, Canon EOS M3 nu mai pastreaza acelasi look de sapuniera. Acum dispune de un grip mai pronuntat, pentru o prindere mai eficienta, dar si de noi rotite pentru accesarea mai rapida a diverselor moduri de fotografiere sau pentru compensarea expunerii. Este o camera care permite un control manual rapid.

De asemenea, dupa cum aflasem, lipseste vizorul electronic. Doritorii vor fi nevoiti sa apeleze la unul extern, disponibil optional. Insa are un ecran rabatabil, util pentru fotografierea din unghiuri dificile sau pentru o pozitie mai confortabila la filmare.

Specificatiile noii camere Canon EOS M3 ar putea fi urmatoarele: senzor APS-C de 24.2 Mpix, sistem de autofocus mai performant, plaja ISO de la 100 la 12800, rafala la 7cps, Wi-Fi si NFC incorporate.

Din cate am aflat, aceste camere vor fi anuntate oficial peste trei zile. Revin la momentul oportun.

Via.

Canon EOS M3 Canon EOS M3

Canon EOS M3

Update: Specificatiile complete pentru Canon EOS M3 sunt urmatoarele:

– senzor de 24.2MPix (22.3 x 14.9mm);
– siste de autofocus in 49 de puncte;
– ISO100-12800;
– Suporta carduri SD/SDHC/SDXC;
– procesor de imagine DIGIC6;
– Wi-Fi;
– Rafala la 4.2 fps;
– timp de expunere minim 1/4000 secunde;
– filmeaza full HD;
– ecran LCD tactil de 3 inchi care se inclina in plan vertical;
– Corp din otel inoxidabil, aliaj de magneziu si policarbonat;
– dimensiuni 110.9 x 68.0 x 44.4mm;
– greutate 366g.

Avem si un videoclip oficial de prezentare acum.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *