Lenovo Vibe Z3 Pro – lansare la MWC 2015 in Barcelona?

Se pare ca si Lenovo are un as in maneca pentru evenimentul MWC 2015 care se va desfasura la inceputul lunii viitoare in Barcelona. Este vorba de smartphone-ul Lenovo Vibe Z3 Pro care va sosi cu un ecran de 5 inchi si rezolutie QHD (2560×1440 pixeli), procesor quad-core Snapdragon 810, 4GB memorie RAM si o capacitate de stocare interna de 64GB.

Imaginile care au aparut pe internet ne dezvaluie un terminal premium, cu o banda metalica pusa pe toate lungimea capacului din spate, in dreptul camerei foto. Nu stiu daca design-ul vrea sa induca oarecare asemanari cu compactele retro, insa se pare ca terminalul Lenovo va dispune de o camera cu un senzor de 16Mpix si un sistem de stabilizare optica. De asemenea, se pare ca va avea si un buton dedicat pentru declansarea foto/video. In rest, mi se pare un pic cam gros, inclusiv destul de greu.

Terminalul cu Android Lenovo Vibe Z3 Pro va avea un acumulator de 3400 mAh. Sincer sa fiu, imi pare tare interesant acest telefon. Voua nu?

Revin cu detalii la momentul oportun. De-abia astept sa vad cu ce telefoane mobile ne vor ademeni cei mai importanti producatori la MWC in Barcelona. In orice caz, se anunta o editie interesanta.

Via.

Lenovo Vibe Z3 Pro Lenovo Vibe Z3 Pro Lenovo Vibe Z3 Pro Lenovo Vibe Z3 Pro Lenovo Vibe Z3 Pro Lenovo Vibe Z3 Pro

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *