YouTube va oferi vizualizare din mai multe unghiuri

YouTube testeaza o functie cat se poate de interesanta – cea prin care va oferi posibilitatea de a vizualiza anumite clipuri video din mai multe unghiuri.

Ideea celor de la YouTube are toate sansele sa fie extrem de interesanta mai ales in ceea ce priveste secventele sportive sau concertele, unde se prea poate sa vrei sa vezi acelasi moment si din alta perspectiva.

Functia e deja disponibila intr-un singur videoclip, cel al cantaretei Madilyn Bailey. Acesta e, teoretic, disponibil doar in SUA, dar eu am putut sa il vad.

Functia vine la pachet cu suport pentru cateva camere care filmeaza la 360 de grade (functie ca functie, dar fara continut nu faci nimic).

Clipul cantaretei in cauza poate fi vazut aici. Sunt curios in ce masura va prinde asa ceva.

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *