ASRock VisionX 471D – Mini sistem HTPC cu o configuratie puternica

ASROCK prezinta mini-sistemul HTPC ASRock VisionX 471D intr-o configuratie puternica, care permite accesarea unei palete largi de aplicatii digitale. Aceasta este motorizat de un procesor quad-core Intel Haswell Core i7-4712MQ tactat la 2.3Ghz, cu Turbo Boost pana la 3.3GHz si HyperThreading, are doua module de 4GB DDR3, o placa video AMD Radeon R9 M270X si o solutie de stocare rapida dar si generoasa, formata dintr-un HDD de 2TB plus un SSD de 256GB mSATA.

In micuta carcasa mai aveti la dispozitie o unitate optica DVD, optional una bluray, modul Wi-Fi de tip AC, port ethernet Gigabit si un sistem audio cu 7.1 canale. In partea frontala veti gasi un port MHSL, inca unul USB 3.0, intrare de microfon si iesire pentru casti, precum si un cititor de carduri 4-in-1 (SD3.0/MMC/MS/MS PRO).

ASRock VisionX 471D

In spate exista un port HDMI, altul DVI-I (Dual-Link), inca unul USB 2.0, conector S/PDIF, conector eSATA si nu mai putin de cinci porturi USB 3.0.

ASRock VisionX 471D este un sistem PC compact care poate fi asezat fara retinere intr-un living in rol de HTPC cat si pe un birou, avand tot ceea ce este nevoie pentru a multumi majoritatea utilizatorilor. Poate fi utilizat fara probleme si in cadrul companiilor, pentru ca are o configuratie puternica si ocupa un spatiu mic pe birou. Pretul estimat este in jurul a 900 de dolari.

Mai multe detalii pot fi aflate de pe site-ul oficial ASROCK. Disponibilitatea la noi in tara este la mana importatorilor.

Avem si un videoclip oficial de prezentare.

Va mai aduc aminte si de sistemul de gaming ASROCK M8.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *