Muzica de vineri: Richards/Crane

Richards/Crane e alegerea saptamanii la Muzica de vineri? Cum adica, ce-i aia Richards Crane? Pai e un nou proiect, care a scos pana acum o singura piesa, dar urmeaza in scurt timp un intreg album.

Cei doi domni care ii dau numele sunt asociati in mod normal cu lucruri ceva mai zgomotoase, dar aceasta piesa suna atat de bine incat era absolut necesar sa v-o ofer spre ascultare.

Este vorba despre Whitfield Crane, un solist despre care am auzit in ultimii ani mult mai putine decat ar fi meritat vocea sa excelenta. Crane e cunoscut multora ca vocal al trupei Ugly Kid Joe, care candva facea furori, dar care a luat o pauza foarte lunga, incheiata in ultimii ani. Lui i se alatura Lee Richards, fost si prin Godsmack sau Another Animal (un proiect care suna binisor, dar n-a prea facut multe).

De altfel, si Ugly Kid Joe are in plan un nou album, sustinut prin acelasi proiect Pledge Music ca si Richards / Crane. De acolo puteti, de altfel, si comanda cele doua albume.

Cei doi au lansat o prima piesa, pe numa “Black & White”, care mie mi-a placut tare mult, mai ales ca invitat e Myles Kennedy, despre care iata ca vorbim iar (am mai facut-o cand cu Alter Bridge ori Slash). In plus, piesa are si un clip plin de celebritati, inclusiv Steel Panther.

Si daca e sa aleg ceva din cariera de mai demult a domnului Crane, am sa ma opresc la o piesa Ugly Kid Joe, care tare-mi place (si sper ca vom avea motive sa revenim la ei cand se apropie albumul nou). “Cloudy Skies”.

Weekend placut si plin cu muzica buna!

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *