Samsung Galaxy Grand Prime – Disponibil in oferta Telekom Romania

Smartphone-ul entry-level Samsung Galaxy Grand Prime este disponibil in premiera in oferta Telekom Romania. Acesta poate fi cumparat la pretul de 99 lei la abonamentul Nelimitat Voce L care, la 19.95 euro/luna (TVA inclus), ofera comunicare nelimitata in orice retea nationala si international in Zona 1, 100 minute pentru apeluri catre Zona 2, 100 de minute pentru apeluri de roaming efectuate din UE si 200 MB trafic de date la viteza 4G.

Normal, oferta este valabila pentru contractele incheiate pe 24 de luni. Smartphone-ul este disponibil si fara abonament la pretul de 799 lei.

La capitolul specificatii, Samsung Galaxy Grand Prime sta in felul urmator: ecran de 5 inchi cu o rezolutie de 540×960 pixeli (220ppi), procesor  quad-core Qualcomm Snapdragon 410 tactat la 1.2Ghz si asistat de un GPU Adreno 306, 1GB memorie RAM, stocare interna de 8GB, expandabila prin carduri de memorie microSD de pana in 64GB, camera principala de 8Mpix capabila sa filmeze 1080p@30fps, Wi-Fi N si suport pentru transfer de date 4G.

Vine cu sistem de operare Android 4.4 KitKat. Are o grosime de 8.6mm si cantareste 156 de grame.

Este un smartphone cu un chiar atragator, care poate asigura accesarea aplicatiilor de baza in Android, pentru informare, comunicare scrisa dar si socializare in retelele de acest gen.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *