Ceasurile, de orice fel, interzise in timpul examenelor in cadrul unor universitati occidentale

Ceasurile inteligente sunt tot mai populare, in primul rand in randul celor tineri, copii, elevi sau studenti. Majoritatea sunt adevarate mini-computere de pus la mana, cu o multime de facilitati, asa ca, pana la utilizarea lor in scopuri nu tocmai ortodoxe in timpul examenelor nu mai este decat un pas. De altfel si smartphone-urile au fost deja interzise in in cadrul majoritatii universitatilor sau altor forme de invatamant in timpul examenelor, tocmai pentru ca anumiti elevi sau studenti sa nu aiba un avantaj nedrept fata de cei corecti.

Iata ca, primul pas catre acest tip de interdictie a fost facut in cadrul Universitatii din Londra, care va interzice purtarea oricarui tip de ceas sau de accesoriu inteligent in timpul examenelor. Chiar si a ceasurilor clasice, pentru ca verificarea fiecarui ceas in parte la un numar mare de studenti este practic imposibila pentru supraveghetori.

In timpul examenelor studentii sunt rugati sa-si plaseze telefonul si ceasul intr-o cutie speciala de plastic pe care o vor tine in banca sau in locurile special amenajate.

Via.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *