2 GB de spatiu de stocare Google gratis

2 GB de spatiu de stocare suplimentari pentru contul tau Google Drive este premiul oferit de companie ca sa te stie (mai) in siguranta.

Conform unui post de pe blogul Google Drive, trebuie doar sa treci prin etapele verificarii setarilor de siguranta ale contului tau Google (treaba pe care ar trebui sa o faci tu singur din cand in cand, daca tii la siguranta lor).

Pentru ca e Safer Internet Day, daca faci verificarea pana pe 17 februarie, Google iti da un bonus de 2GB de spatiu de stocare gratuit. Detaliile sunt aici, in timp ce verificarea de siguranta a contului Google se face aici.

Spatiul suplimentar de stocare il primesti daca ai facut totul, dupa data de 28 februarie, urmand sa fii notificat printr-un email cand e activ.

 

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *