Flipboard, si in varianta web

Flipboard, unul dintre cele mai populare servicii cu ajutorul caruia omul modern isi ia protia zilnica de informatie, are de acum si varianta web.

Daca a devenit popular intai pe dispozitivele cu iOS, iar mai apoi pe Android, facand pe toata lumea sa faca miscarea aceea de flip, iata ca acum te poti bucura de articole selectate din diferite domenii si in Flipoard pe web.

Noutatea a fost anuntata, alaturi de detalii referitoare la modul in care functioneaza, intr-un articol pe blogul companiei, iar de accesat o accesezi direct pe site-ul companiei. Varianta web are un layout responsiv, astfel ca se adapteaza la dimensiuni de ecran.

Atata vreme cat nu esti tentat sa dai cu degetul in sus si in jos pe monitor, banuiesc ca totul e in ordine…

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *