Muzica de vineri: Toto, de data asta cu album nou

Am mai vorbit despre Toto in aceasta rubrica; la momentul acela aveau un nou album live si promiteam atunci ca am sa revin cand va fi vorba despre un nou album.

Ei bine, iata ca noul disc este pe drum, se va numi XIV, este primul in 10 ani si va fi disponibil peste tot spre finele lui martie. Daca cei din trupa s-au tot laudat cu modul in care acesta va suna, e normal ca si curiozitatea multora a crescut.

Asteptarea s-a sfarsit, macar la nivel partial. Toto a lansat un nou clip, piesa in cauza numindu-se “Orphan” si constituindu-se in primul single al acestui nou disc.

Mie personal imi suna a Toto in foarte mare forma, motiv pentru care nu pot decat sa v-o ofer spre ascultare.

Si pentru ca ii veti putea vedea ceva mai incolo anul acesta cu turneul ocazionat de XIV la Bucuresti (sau, daca sunteti din zona mea, ne vom intalni la concertul de la Budapesta), sa ascultam si ceva ce cu siguranta va fi in setlist (sau, ma rog, eu asa sper).

https://www.youtube.com/watch?v=u4Hb015JYmE

Weekend placut si plin cu muzica buna!

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *