Lenovo pregateste mai multe smartphone-uri pentru MWC 2015

Lenovo, mai nou proprietarul Motorola, pregateste o suita de noi smartphone-uri care vor fi aratate in premiera la Mobile World Congress 2015 in Barcelona, asa cum o arata pozele de produs scapate pe internet.

Dupa cum se vede din poza, toate noile terminale Lenovo au un design deosebit, spre premium. Mai exact, este vorba de modelele Lenovo Vibe X3, S1, P1 si P1 Pro.

Normal, smartphone-ul de top va fi Lenovo Vibe X3, despre care se zvoneste ca va avea un ecran de 5.5 inchi cu rezolutie full HD, o camera cu un senzor de 20 de Megapixeli si un sistem audio Hi-Fi 3.0.

Urmatorul este Lenovo Vibe S1, care va fi disponibil in mai multe culori. Lenovo Vibe P1 va avea un acumulator de 4000 mAh, un procesor octa-core pe 64 de biti, 2GB memorie RAM si conectivitate 4G LTE.

Lenovo P1 Pro are un acumulator si mai mare, de 5000 mAh, plus senzor de amprente in partea frontala. Din cate am aflat, toate terminalele vor avea sistem de operare Android 5.0 Lollipop.

Asa ca, spatiul expozitional Lenovo va fi unul dintre cele mai vizitate in cadrul evenimentului catalan.

Sursa.

Lenovo

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *