Un nou teaser pentru Samsung Galaxy S6

Coreenii de la Samsung vor anunta oficial duminica viitoare noul martisor de top Samsung Galaxy S6, normal, tot in cadrul MWC 2015 in Barcelona. Dupa cum le este obiceiul, vor sa ne starneasca interesul prin tot felul de teasere video, asa cum este si cel pe care tocmai l-au urcat pe internet.

Practic, prin acest videoclip coreenii promit ca noul Samsung Galaxy S6 va fi un terminal cu adevarat premium, usor, cu o carcasa metalica si cu linii fluide, cu un ecran cu rame foarte subtiri si care va afisa o paleta coloristica frumoasa, cu o configuratie de top, puternica. Sper cu adevarat sa fie asa si sa nu dezamageasca, ma refer la design, pentru ca din punct de vedere al fisei tehnice nu ma indoiesc ca va fi un terminal de top.

Citam: “Tomorrow, metals will flow, beauty will be powerful, borders will disappear, reflections will be free, colors will live, the future will be the present”. Ni se promite cumva imposibilul? 😀

Ma astept sa apara cat de curand pe internet specificatiile complete si pozele de produs oficiale ale lui Samsung Galaxy S6, scapate accidental, bineinteles. ;D

Videoclipul cu pricina, in continuare.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *