Samsung Galaxy S6 – Ecran curbat pe ambele muchii laterale?

Samsung Galaxy S6 va fi prezentat oficial duminica, 1 martie, in cadrul unui eveniment care se va desfasura in Barcelona. Coreenii au inceput deja sa urce pe internet teasing-uri video referitoate la viitorul terminal varf de gama, totul pentru a starni curiozitatea pasionatilor de tehnologie.

Iata ca astazi au aparut si cateva imagini foto care ne dezvaluie, destul de vag de altfel, cam cum va arata acest atat de asteptat Samsung Galaxy S6.

Dupa cum vedeti, pe spate este prezent capacul metalic cu finisaj mat iar ecranul este curbat pe muchiile laterale. Nu-mi dau seama daca acesta va avea functii de control suplimentare in zona curbata a ecranului, asa cum se intampla la modelul Edge. Sper sa nu aiba asa ceva…

In orice caz, pare sa fie un terminal aratos, cu adevarat premium, nu cu tot felul de plastice vopsite care imita pielea. 😀

Pozele cu pricina, in continuare.

Samsung Galaxy S6

Samsung Galaxy S6

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *