YouTube pentru copii, in sfarsit disponibil

YouTube pentru copii – YouTube for Kids, aplicatia la care viseaza o gramada de parinti, este in sfarsit disponibila (sau, ma rog, va fi, pentru ca eu nu am reusit sa o instalez la momentul scrierii acestui text).

Noua aplicatie, care are sanse sa ofere ceva liniste multor parinti, este in Google Play Store aici. Promite sa fie simpla si sa le permita celor mici sa dea usor de continut pentru ei, mentinandu-i in acelasi timp in siguranta.

Acest YouTube pentru copii este disponibil atata pentru Android, cat si pentru iOS, venind cu continut de la Reading Rainbow, DreamWorks TV, Jim Henson TV, Mother Goose Club, Talking Tom and Friends si alte asemenea surse potrivite lor.

In plus, are functii de control parental, precum si o alta, care iti permite sa decizi cat timp are voie cel mic sa se uite la clipuri.

Pe langa asta, poti si sa blochezi cautarea, ca sa nu dea cel mic de vreo minune…

Mai multe poti afla din clipul de prezentare:

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *