Otaku Festival 2015 in Bucuresti, pe 9-10 mai

Intre 9 si 10 mai 2015 se va desfasura Otaku Festival in Bucuresti, la Universitatea Romano-Americana, eveniment la care vor fi prezenti participanti din peste 15 tari. In premiera pentru Europa, editia din 2015 a festivalului va fi realizata in parteneriat cu Anime Matsuri, una dintre cele mai importante conventii de acest gen din Statele Unite. Vizitatorii vor avea ocazia sa descopere jocurile si seriile de animatie si benzi desenate actuale sau mai vechi dar si cele mai noi titluri din gaming, inclusiv jocuri produse de studiouri independente.

La Otaku Festival 2015 ii veti putea vedea pe unii dintre cei mai apreciati artististi de Cosplay, veti putea participa la ateliere de educatie alternativa (de caligrafie, croitorie de cosplay, bead art, machiaj, modelare cu materiale termo-plastice, desen, animatie, plammo, teatru, ateliere Lego) sau veti putea participa la competitia de Anime Music Videos. Exista si o zona de gaming, realizata in parteneriat cu BattleKon, unde se vor desfasura competitii deschise publicului in jocuri precum Street Fighter, Tekken, Mortal Kombat, Soul Calibur, Injustice si altele.

Otaku Festival va include patru zone principale de activitate: Otaku Pop-Culture (manga, anime, cosplay, figurine, jocuri video, muzica, fashion, cinema), Independent Culture (artisti, jocuri video, muzica, reviste si benzi desenate independente), Modern Culture (cercetare si educatie, industria auto, tehnologie, turism) si Traditional Culture (lifestyle, literatura, arte martiale, arta culinara).

Biletele si abonamentele au fost puse deja in vanzare aici: http://otakufestival.com/2015/tickets/. Un abonament pentru cele doua zile poate fi cumparat in avans cu 40 de lei. Pentru mai multe informatii vizitati www.otakufestival.com.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

2 thoughts on “Otaku Festival 2015 in Bucuresti, pe 9-10 mai

 • May 10, 2015 at 11:29 am
  Permalink

  Numai un dobitoc putea programa acest festival la ora 8:00 Duminica dimineata.
  De ce noi cei din caminele de la Agronomie trebuie sa suportan deranjul acesta?

  Reply
  • May 10, 2015 at 11:44 pm
   Permalink

   :))) prea multa galagie dimineata? 😀 dupa o noapte alba? 😀

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *