HTC One M8, in editie UEFA Champions League

HTC One M8 are parte de o editie cu adevarat speciala, dedicata celei mai speciale competitii fotbalistice din lume, UEFA Champions League.

Daca unii doar viseaza sa ajunga in aceasta competitie, iata ca altii vor avea parte pana si de telefoane speciale, dedicate ei.

Noul HTC One M8 UEFA Champions League Collector’s Edition este un telefon special pentru ca are pe spate gravate toate numele castigatoarelor competitiei (in noul format, incepand cu sezonul 1992-93).

Daca vrei sa ai unul al tau, cu care sa te mandresti, ghinion. Smartphone-ul nu va putea fi cumparat; el va fi doar dat premiu castigatorilor de concursuri organizate de companie.

De alte functii speciale nu dispune, dar probabil ca nici nu e nevoie…

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *