Windows Phone ieftin, Lumia 435

Microsoft anunta disponibilitatea in Romania a terminalului Lumia 435 cu sistem de operare Windows Phone si un pret chiar foarte bun. Acesta are un ecran de 4 inchi cu o rezolutie WVGA (800×480 pixeli), un procesor dual-core tactat la 1.2GHz, 1GB memorie RAM, capacitate de stocare interna de 8GB, expandabila prin carduri microSD de pana la 128GB, camera de 2MPix si un acumulator de 1560mAh. Bineinteles, utilizatorii vor avea acces la toata gama de aplicatii Microsoft, cum are fi One Drive (30GB spatiu de stocare gratuit), Skype dar si suita Microsoft Office, plus Here Maps si Here Drive+ pentru navigare.

Lumia 435 este disponibil in mai multe culori, atat in varianta cu un singur SIM cat si in cea dual-SIM, si are preturi in jurul a 400 de Lei. Presupun ca in oferta operatorilor telecom ar putea fi achizitionat gratis la anumite abonamente.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *