Barcelona, unul dintre cele mai frumoase orase europene

Barcelona este unul dintre cele mai frumoase orase vizitate de mine si in care as reveni oricand cu placere. Nu ai timp sa te plictisesti acolo, nu ai cum, poti vizita o multime de obiective turistice, te poti relaxa la mare iar mancarea din Catalunia este delicioasa. Locul meu favorit ramane cartierul gotic, pentru ca imi place la nebunie sa ma plimb pe stradutele alea vechi, pline de istorie si de traditie.

De maine, Barcelona va deveni pentru cateva zile centrul mondial al industriei telecom datorita targului Mobile World Congress. De-abia astept stirile cu noutati si tot felul de gadget-uri portabile care vor fi prezentate oficial acolo.

Pana atunci, hai sa ne bucuram de frumusetea acestui oras prin intermediul catorva videoclipuri time lapse.

BARCELONA. MOTION TIMELAPSE from Alexandr Kravtsov on Vimeo.

Barcelona GO! from Rob Whitworth on Vimeo.

MIDNIGHT BARCELONA from Pau Garcia Laita on Vimeo.

SUMMER BARCELONA from Pau Garcia Laita on Vimeo.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *